Caută după:

Start-up

 

Daca acum iti lansezi noua afacere cu siguranta vei aprecia serviciile de consultanta IT . Vom sta de vorba, vom intelege exact nevoile afacerii tale in materie de IT si vom veni cu solutiile optime din punct de vedere al tehnologiilor si costurilor.

Stim cat de importante sunt bugetele, mai ales la inceput de drum, asa ca-ti vom prezenta cele mai avantajoase variante si posibilitatile de extindere din viitor in functie de nevoile tale. Totusi, un sistem informatic bine pus la punct de la bun inceput te va scuti de cheltuieli neprevazute in viitor.

 

Sedii multiple


In cazul in care ai mai multe sedii ale companiei sau doresti extinderea afacerii tale in alte puncte de prezenta, indiferent de localizare, te putem ajuta cu proiectarea retelei la noul sediu, instalarea echipamentelor de calcul, realizarea legaturilor de internet si telefonie, precum si interconectarea sediilor prin solutii VPN (Virtual Private Network).

Cu ajutorul tehnologiilor VPN toti angajatii din companie vor avea access la aceleasi resurse ca si cand ar fi intr-o singura retea locala.

Optimizarea costurilor

Vom incepe cu un audit graduit al sistemelor tale informatice, incepand cu sistemele de calcul, periferice, imprimante, echipamente de retea active si pasive, servere, licente software. Le vom inventaria, analiza si vom calcula costurile lunare de operare si intretinere. De asemenea, vom analiza si contractele cu furnizorii de servicii care au legatura cu infrastructura IT si prezenta online (contract de furnizare servicii internet, telefonie, gazduire website si e-mail, licente software recurente).

De asemenea, nu sunt de neglijat costurile lunare cu printarea. Costurile de achizitie ale imprimantelor, costurile cu consumabilele, costuri de intretinere si repratii pot ajunge la sume semnificative.